mandag 25. februar 2013

2 søte små - minialbum


DT-bidrag laget til Andrine og Maren. Et minialbum fullt av herlige papirer, blomster og stæsj fra anma. Minialbumet fikk mamma i morsdagsgave. Jeg hadde en plan om å gi henne et minialbum til jul, men tida gikk litt fra meg ;-) Men det var veldig gøy å lage minialbum igjen, så jeg tror jeg må ta meg tid til flere slike prosjekter fremover! Alle bildene i albumet et tatt av Kim Schou Fresti, facebooksiden hans finner du her.








onsdag 13. februar 2013

Aldri alene

Ny utfordring hos oss i Anonyme Scrappere! En LO fra meg denne gangen:





fredag 8. februar 2013

Truly amazing in every way

Siste oppgave i Anonyme Timglass er klar, og her er mitt bidrag til denne oppgaven:



tirsdag 5. februar 2013

Nygipset

Det går unna, og 3 oppgaven av Anonyme Timeglass er nå på plass i bloggen! Mitt bidrag er en LO av lillesnupp. Pga sent oppdaget hofteleddsdysplasi måtte hun ligge en uke i strekk på sykehuset i september i fjor. Deretter ble hun lagt i narkose for å få på hoftegips. Etter 3 måneder med gips var vi inne og byttet gips, og nå til fredag er det endelig på tide å ta av gipsen! Da har snuppa hatt på gipsen i 6 måneder, så nå skal det bli godt å få den av! Det blir en periode med skinne fremover, men vi er i alle fall ferdig med gipsperioden. Bildet jeg har scrappet er tatt noen timer etter gipsen var satt på. Det var super vær hele uka vi var på sykehuset, så her er vi ute på en liten kveldstur. Snuppa er ikke helt seg selv her, men det er vel ikke så rart etter hva hun hadde vært gjennom den dagen :-)



lørdag 2. februar 2013

Matchende tags

Da er det kloart for Anonyme Timeglass, oppgave 2, inne hos oss i Anonyme Scrappere. Her er bidraget jeg har lagd til denne oppgaven: